top of page

Wimperextensions cursus Amsterdam - Classic lashes

Cursus wimperextensions Amsterdam - Voor de succesvolle wimperstylist

Met de wimperextensions cursus Amsterdam “One by One” van Lash eXtend, leer je verschillende technieken voor het plaatsen van wimperextensions. Daarnaast komt ook salonmanagement aan bod, waarin wordt behandeld hoe je een wimperextensions salon op kunt starten.

Wat is de One by One techniek?

Als je wimperstyliste bent of hiervoor leert, dan weet je dat wimperextensions kunstwimpers zijn die één voor één op de eigen wimperhaartjes worden geplakt. De extensions worden gemaakt van hoogwaardig anti-allergisch PBT materiaal. Wimperextensions zijn er in allerlei soorten en maten. Ze kunnen verschillen in krul, kleur, dikte en volume.

Met de One by One techniek verleng je elk individueel wimperhaartje met een extension. Dit wordt ook wel de “haartje voor haartje” techniek genoemd. De wimperextensions plaats je één voor één op een individuele natuurlijke wimperhaar. Omdat elk los wimperhaartje wordt verlengd met een extension, creëer je een zeer natuurlijk effect bij je klant. Bovendien is na de behandeling geen wimperkruller, mascara of wimperverf meer nodig. Fijn om van te voren te kunnen vertellen aan je klanten!

Heb je de de wimperstylist opleiding “Classic Lashes” succesvol doorlopen, dan kun je het plaatsen van wimperextensions bovendien ook als extra service aanbieden in jouw salon.


Wimperextensions Amsterdam - Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens deze wimperextensions cursus leer je onder andere:

- De theorie achter wimperextensions

Plaatsingstechnieken

- Refillbehandelingen: de extensions die niet meer mooi zitten, kun je dan vervangen

- Salonmanagement om een succesvolle wimperextensions salon op te starten


Het programma

De wimperextensions cursus “One by One” duurt 1 dag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Het programma is als volgt:

  • Theorie

  • Uitleg van de Lash eXtend producten

  • Lunch

  • Plaatsingstechnieken

  • Plaatsen van de wimperextensions op een mannequin hoofd

  • Plaatsen van de wimperextensions op een model

  • Salonmanagement

  • Refillbehandelingen

Examen "terugkomdag"

Doe examen en word een van de beste wimperstylistes van Nederland​

De wimperextensions cursus Amsterdam “Classic Lashes” werkt met de producten van Lash eXtend. Lash eXtend streeft naar de hoogste standaards, kwaliteit en service. Heb je een Lash eXtend certificaat in je bezit, dan hoor je tot de beste wimperstylistes van Nederland. Daarom is het belangrijk om nog 1 dag na de cursus terug te komen. 


Na de 1-daagse training heb je 2 tot 4 weken de tijd om terug te komen met een model. Het is de bedoeling dat je in deze weken zoveel mogelijk op modellen oefent. Tijdens de terugkomdag* - oftewel het examen - neem je dan een model mee die al wimperextensions draagt. We zullen dan nog een keer de bijvulbehandeling oefenen. Let erop dat je een model meeneemt die je zelf hebt behandeld.


Aan het einde van de dag ontvang je je certificaat en beantwoorden wij je laatste vragen. Na ontvangst behoor jij tot de beste wimperstylistes van Nederland!

*Voor deze terugkomdag worden geen extra kosten berekend.​

Bekijk ook onze andere wimperextensions cursussen:

Russian Volume

Lashlifting

Perfectie Classic

bottom of page